Prodaja guma, alu naplataka i TMPS senzora s montažom

  • Home
  • /
  • Usluge
  • /
  • Prodaja auto guma, alu naplataka i TMPS senzora s montažom

PRODAJA GUMA, ALU NAPLATAKA I TPMS SENZORA S MONTAŽOM

AUTO GUME

Surađujemo sa najvećim uvoznicima auto guma na području RH te u ponudi imamo auto gume najboljih svjetskih proizvođača (Michelin, Dunlop, Continental…), a svi tipovi guma i veličina dostupni su unutar 24h

UŽIVAJTE U 24 MJESECA VOŽNJE BEZ IKAKVIH BRIGA!

ŠTO TO TOČNO ZNAČI ZA VAS?

Od sada kupnja inovativnih guma PIRELLI ne znači samo užitak i vožnji i sigurnost u najrazličitijim uvjetima na cesti, nego Vam ona jamči i prednost usluga PIRELLI TYRELIFE™.

Preduvjet za to je kupnja najmanje dvije gume PIRELLI za OSOBNA VOZILA ili za SUV vozila od 16 cola nadalje kod nas u Franiću.

Kako biste koristili uslugu TYRELIFE™ morate se registrirati na putem Interneta na stranici www.tyrelife.hr u roku od mjeseca dana od dana kupovine guma.

ŠTO UČINITI U SLUČAJU ŠTETE?

1. Donesite oštećenu gumu kod nas (pod uvjetom da ste istu kod nas i kupili).

2. Predočite svoju TYRELIFE™ potvrdu.

3. Mi ćemo prekontrolirati oštećenu gumu i zamijeniti je u slučaju zahtjeva.Više detalja na službenim PIRELLI TYRELIFE™ stranicama www.tyrelife.hr.

MAK NAPLATCI

Prodajemo naplatke proizvođača MAK, jedne od najpopularnijih marki posljednjih godina. Njihova kvaliteta i povoljna cijena čine MAK naplatke iznimno preporučljivim proizvodima za ljubitelje vozila na četiri kotača.Posjetite njihov konfigurator i po tipu i modelu vozila, datumu proizvodnje i promjeru provjerite što vam MAK nudi a mi, ovdje u Franić d.o.o., ćemo Vam to naručiti i montirati.

OZ NAPLATCI

Prodajemo i naplatke proizvođača OZ. Posjetite njihov konfigurator i po tipu i modelu vozila, datumu proizvodnje i promjeru provjerite što OZ ima u svojoj ponudi a mi, ovdje u Franić d.o.o., ćemo Vam to naručiti i montirati.

TPMS SENZORI

Senzori za kontrolu pritiska u gumama. Ukoliko vam je jedan od senzora neispravan ili nabavljate novi set kotača potrebno je ugraditi tipski ili zamjenski senzor. U ponudi imamo tipske i zamjenske senzore za sve vrste vozila na tržištu.

USLUGA PRODAJE GUMA S MONTAŽOM UKLJUČUJE ITESTIRANJE I USKLAĐIVANJE RADIJALNIH SILAkoristeći Hunter Road Force® Elite, inovativni stroj za dijagnostiku i najefikasniji uređaj na tržištu, da bi se provjerilo postoji li ikakav defekt u proizvodnji, skladištenju, prijevozu i sl.Ako testiranje pokaže rezultate koji prolaze zadane okvire proizvođača gume guma se reklamira i mijenja

Stručnjaci njemačke DEKRA-e su ustanovili da je kod 70 – 80% slučajeva montaža ostavila neka oštećenja koja su vlasniku vozila ostala nevidljiva jer se nalaze ispod ruba naplatka, ali su itekako opasna pogotovo kod brže vožnje. Više detalja pogledajte ovdje.

Stoga je po život važno montažu takvih guma obavljati na adekvatnim uređajima. Veliku većinu grešaka kod montaže i demontaže možete izbjeći korištenjem Hunter Revolution™ robota za montažu.

FRANIĆPREMIUM VULKANIZERSKE USLUGE ZA AUTO GUME (12'' - 30'')