Servis vozila

SERVIS VOZILA

Sve u automobilu ima svoj vijek trajanja i određene stvari je obavezno redovito kontrolirati i/ili mijenjati, stoga je bitno ne zanemarivati automobil kako ne bi došlo do većih i ozbiljnijih kvarova.
Naravno, neuobičajeni zvukovi, teže paljenje automobila i sl. znak su posjetu auto servisu, a preporuča se napraviti kratki kontrolni pregled automobila ukoliko se ide na dulji put.

Franić Vam pruža usluge redovnog i vanrednog održavanja vozila, koje podrazumijevaju:

  • SERVIS

Servisiranje vozila prema potrebnim intervalima propisanim od strane proizvođača, popravak motora, mjenjača te sustava za ubrizgavanje

  • ZAMJENA ULJA
  • SERVIS I PUNJENJE KLIMA UREĐAJA
  • ZAMJENA KOČIONIH OBLOGA
  • ZAMJENA AMORTIZERA

USLUGE REDOVNOG I VANREDNOG ODRŽAVANJA VOZILA

Franić Vam nudi usluge servisiranja vozila prema potrebnim intervalima propisanim od strane proizvođača, popravak motora, mjenjača te sustava za ubrizgavanje.
Uz korištenje licenciranih programa Autodata i 24partslink.com preko broja šasije možemo odraditi provjeru i utvrditi ispravnost ugrađenih rezervnih dijelova.
Također smo opremljeni i sa:
- Brain Bee - univerzalnim dijagnostičkim uređajem najnovije generacije, namijenjen radu na svim osobnim i lakim dostavnim vozilima,
- Bosch BEA250 - uređajem za analizu ispušnih plinova, kojim se ispituju sva cestovna vozila s ottomotorima i dieselskim motorima na kojima se mjerenja vrše u skladu s mjerama i propisima zakonodavca ili pak u svrhu lokaliziranja i otklanjanja kvara u automehaničarskoj radionici

Servis zamjene ulja u motoru uključuje zamjenu motornog ulja i filtera za ulje uz obavezno poštivanje propisanih specifikacija i normativa koje je odredio proizvođač posebno za svaki model vozila.
Nakon zamjene ekološki ćemo zbrinuti rabljeno ulje.

Servisiranje klima uređaja može biti redovno ili izvanredno.
Osim za održavanje željene temperature u kabini vozila, ovaj sustav mora moći isporučivati kvalitetan zrak u kabinu vozila što zahtijeva dezinfekciju dijelova rashladnog sustava.

Sustav za kočenje vozila (uz sustav za upravljanje vozilom) jedan je od najvažnijih sustava na vozilu i ne trpi kompromise po pitanju održavanja.
Nakon zamjene kočionih obloga i diskova, kontroliramo i testiramo sustav kočenja kako bismo se uvjerili u njegovo ispravno funkcioniranje.

Amortizer, opruga amortizera, ležaj amortizera ili bilo koji drugi dio sustava amortiziranja vozila kada je istrošen, oštećen ili neispravan ne može omogućiti da kotači vozila u svakom trenutku optimalno prijanjaju na cestu.
Neispravni ili potrošeni amortizeri utječu i na upravljivost vozila.

FRANIĆ
PREMIUM VULKANIZERSKE USLUGE ZA AUTO GUME (12'' - 30'')